TIETOA MINUSTA

Kiva kun tulit lukemaan minusta tarkemmin!

Olen Reeta, kätilö Limingasta. Valmistuin vuonna 2014 kätilö/sairaanhoitajaksi Oulussa. Ammatinvalinta oli minulle selkeä jo nuoresta tytöstä lähtien. Silloin ajattelin, että haluan työskennellä vastasyntyneiden osastolla vauvoja hoitaen.  

Opintojen myötä kätilön ammatin monipuolisuus ja hienous alkoi laajemmin avautua ja konkretisoitua. Nykyään koen odottavien äitien ja perheiden asiat erityisen tärkeiksi. 

Olen saanut olla useamman kerran raskaana ja synnyttää, joten raskausajan, synnytyksen ja pikkuvauva-ajan ihanuudet ja kamaluudet on aika monipuolisesti koettuna myös omakohtaisesti.
Haluan olla auttamassa teitä omalla ammattitaidollani omien kokemuksieni tukemana.  

Työuraani olen tehnyt pääasiassa raskaanaolevien osastolla. Siellä olen hoitanut raskaanaolevien lisäksi synnyttäneitä äitejä ja vauvoja sekä naistentautipotilaita. 

Keväällä 2022 palaset loksahtelivat paikoilleen ja olen enemmän kuin innoissani saadessani toteuttaa unelmatyötäni yrittäjänä raskaanaolevien ja vauvaperheiden kanssa.

Luonani saatte yksilöllistä ja lämminhenkistä palvelua. Olen täällä teitä varten! 

On ihanaa ja etuoikeutetta päästä auttamaan vauvoja ja koko perheitä parempaan ja toimivampaan arkeen! Ota rohkeasti yhteyttä!


PALVELUT JA HINNAT -->

YHTEYSTIEDOT -->