TIETOA MINUSTA

Kiva kun tulit lukemaan minusta tarkemmin!

Olen Reeta, kätilö Limingasta. Valmistuin vuonna 2014 kätilö/sairaanhoitajaksi Oulussa. Ammatinvalinta oli minulle selkeä jo nuoresta tytöstä lähtien. Silloin ajattelin, että haluan työskennellä vastasyntyneiden osastolla vauvoja hoitaen.  

Opintojen myötä kätilön ammatin monipuolisuus ja hienous alkoi laajemmin avautua ja konkretisoitua. Nykyään koen odottavien äitien ja perheiden asiat erityisen tärkeiksi. Olen myös WHO:n imetysohjaaja, joten hyödynnän tätä osaamistani monipuolisesti myös vauvahieronnan yhteydessä sekä erillisillä imetysohjaus-käynneillä. Mielelläni autan imetysasioissa myös raskaus-ajan käyntien yhteydessä. Tulevaan imetykseen onkin hyvä ja hyödyllistä valmistautua jo ennen vauvan syntymää.

Olen saanut olla useamman kerran raskaana ja synnyttää, joten raskausajan, synnytyksen ja pikkuvauva-ajan ihanuudet ja "kamaluudet" on aika monipuolisesti koettuna myös omakohtaisesti.
Haluan olla auttamassa teitä omalla ammattitaidollani omien kokemuksieni tukemana.  

Työuraani olen tehnyt pääasiassa raskaana olevien osastolla. Siellä olen hoitanut raskaana olevien lisäksi synnyttäneitä äitejä, vastasyntyneitä vauvoja sekä naistentautipotilaita. 

Keväällä 2022 palaset loksahtelivat paikoilleen ja olen enemmän kuin innoissani saadessani toteuttaa unelmatyötäni yrittäjänä raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten sekä vauvaperheiden kanssa. Täydensin osaamistani raskaushieronta- ja Baby Balance-vauvahierontakoulutuksilla. Vauvahieronta-opinnot jatkuu vielä omalta osaltani siten, että täydennän osaamistani käytännön hierontakertojen lisääntyessä osio kerrallaan. 

Luonani saatte yksilöllistä ja lämminhenkistä palvelua. Luonteeltani olen hyvin käytännönläheinen. Se näkyy myös työskentelyssäni ja ohjauksessa. Olen täällä teitä varten! 

On ihanaa ja etuoikeutetta päästä auttamaan vauvoja ja koko perheitä parempaan ja toimivampaan arkeen! Kiitos kun luotatte! 

Ota rohkeasti yhteyttä!


PALVELUT JA HINNAT -->

YHTEYSTIEDOT -->