KÄTILÖN PALVELUT

KÄTILÖN PALVELUT


IMETYSOHJAUS

Imetyksen kanssa voi ilmetä monenlaisia ja yllättäviäkin haasteita ja ongelmia. Omalla osaamisellani olen mielelläni auttamassa vauvan ja vanhempien voinnin parantamiseksi ja arjen sujumisen helpottamiseksi.

Imetyksen haasteet ilmenee ja konkretisoituu monesti vasta kotona, sairaalasta kotiutumisen jälkeen, tai ajan kuluessa vauvan kasvaessa. Voit saada apua mm. imetysasentoihin, imuotteeseen, kipeisiin tai haavaisiin nänneihin, hitaaseen painonnousuun sekä maidon riittävyyden kanssa painiskeluun.

Lähestyn asiaa hyvin käytännönläheisesti ja armollisesti. Imetyksenkin haasteisiin löytyy apukeinoja olipa ne pieniä tai isoja!

Käynnin kesto 60min. Imetysohjausta saat tarvittaessa myös vauvahierontakäynneillä. Raskausajan käyntien yhteydessä voimme käydä imetysasioita jo valmiiksi läpi. Imetystietous ennen synnytystä helpottaa kohtaamaan ja valmistautumaan vauvan syntymän jälkeiseen aikaan.

RASKAUSAJAN KÄTILÖN TAPAAMINEN

Raskausaikana voidaan tehdä esimerkiksi syynnytyssuunnitelma yhdessä, käydä tulevaa synnytystä läpi ns. synnytysvalmennuksen tavoin. Harjoitella vauvan hoitamiseen ja käsittelyyn sekä imetykseen liittyviä asioita.

Käynnin sisältö muodostetaan yksilöllisesti, mitä vain sinun tarpeidesi mukaan.

Myös etätapaaminen mahdollista.


SYNNYTYKSEN JÄLKEEN KÄTILÖN TAPAAMINEN

Käynnin sisältö muodostetaan tarpeidesi mukaiseksi. Voimme esimerkiksi käydä synnytystäsi läpi, harjoitella vauvan käsittelyä ja hoitamista, imetysasioita tai kaikkia näitä sovellettuna sinulle sopivalla tavalla.

Sisältää lopuksi lyhyen rentouttavan hieronnan.

Myös etätapaaminen mahdollista.


SIKIÖN SYDÄNÄÄNTEN KUUNTELU 

Haluatko varmistua pienen vauvasi hyvinvoinnista? Tarjoan matalan kynnyksen palvelua sikiön sydänäänten kuunteluun ja voinnin tarkistamiseen. Voimme samalla keskustella tilanteestasi ja huolistasi. Aika noin 15min, tarpeen mukaan pidempi. 

Varmistetaan yhdessä vauvasi vointi. Voit puhelimitse kysyä aikoja lyhyemmällä varoitusajalla.


Takaisin