BABY BALANCE VAUVAHIERONTA

BABY BALANCE VAUVAHIERONTA


Baby Balance vauvahieronta on kokonaisvaltaista ja anatomisesti tarkkaa hierontatekniikkaa. Hoidossa käytetään tapauskohtaisesti faskiahierontaa, osteopatiaa, perinteistä jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa.

Baby balance vauvahieronnalla on saatu apua mm. vatsavaivoihin, koliikkiin, itkuisuuteen, rintaraivareihin, ali- tai ylijäntevyyteen, epäsymmetriseen liikkumiseen ja motorisen kehityksen viivästymiseen.

Vauvahieronta tuo suurelle osaa vauvoista helpotusta tai avun jo 1-3 hoitokerran jälkeen. Voit halutessasi varata suoraan 2-3 hoitokertaa. Hoitovälisuositus keskimäärin n. 5-7pv, tilanteesta riippuen.

Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään haastattelu, jossa kartoitetaan ja perehdytään tarkasti vauvan tilanteeseen, onko esimerkiksi itkuisuudelle jokin selkeä syy.

Hierontaan varattava aika on 60min. 

Esteitä hoidolle: kuume/akuutti flunssa, rokote alle 1vk, rotarokote 4vrk, vauvalla syöpä tai hemofilia tai antibioottihoito.

 

VALMISTAUTUMINEN VAUVAHIERONTAAN

Ihannetilanteessa vauva on syönyt n. 30min aikaisemmin ja nukkunut ennen hierontaa, tai hänellä ei olisi juuri hieronnan aikaan päiväuniaika. 

Edellä mainituista ei tule kuitenkaan ottaa mitään stressiä! Vauvan hierontakäynti etenee vauvan tahtisesti ja lempeästi. Hieronta kosketuksena saattaa olla pienelle uudenlaista ja vierasta, joka voi aiheuttaa levottomuutta ja itkuisuutta tai vierastamista. Vauvan reagointeja ei tarvi vanhemman säikähtää, vaan vauva tottuu käsittelyyn yleensä varsin nopeasti. Jokainen toki reagoi tilanteeseen eri tavalla ja etukäteen on mahdotonta ennakoida miten oman lapsen kanssa hieronnassa sujuu. Suurin osa pienistä oppii nauttimaan hieronnassa käynnistä, vähintään muutaman vauvahierontakerran jälkeen.

Suosittelen pukemaan vauvalle vaatteet, joihin ei haittaa vaikka sotkeutuu hierontaöljyä. Pyrin työskentelemään niin, ettei vaatteet isommin sotkeudu, mutta välillä sitä on mahdotonta välttää.:) Pääasiassa öljy lähtee pesussa pois, mutta joihinkin materiaaleihin se saattaa tarttua. Käytössäni on tuoksuton Luomu oliiviöljy.

Kysy rohkeasti lisää, jos tulee kysyttävää tai jokin vauvahieronnassa mietityttää! 

Takaisin

Vauvahieronta
Vauvahieronta